تعمیرات مودم

حتما چندین بار این سوال در ذهنتان آمده است که هرکدام از چراغ‌های روی مودم چه مفهوم و کاربردی دارند؟ جواب این سوال را در این مقاله به صورت کامل و ساده توضیح داده‌ایم. در صورتی که مودم شما نیاز به تعمیر دارد، می‌توانید آن را در سامانه ثبت آنلاین، ثبت کنید.

معنا و کاربرد چراغ‌های روی مودم

 

چراغ پاور


تمام مودم ها بلا استثنا دارای چاغ پاور هستند که دقیقا در سمت چپ چراغ ها جای گرفته است. برای روشن/خاموش کردن مودم شما می بایست از قسمت پشتی مودم اقدام کنید که دقیقا دکمه پاور بر روی این دکمه درج شده است و تنها کافیست آنرا بفشارید. همچنین چراغ پاور، از آن دسته از چراغ هایی است که در صورت عدم خاموش کردن مودم، روشن است و به هیچ وجه چشمک نمی زند. از این رو اگر مودم شما بنابر هر دلیلی روشن نشد یا به رنگ قرمز درآمد این احتمال را می توان به وجود مشکل در آداپتور، برق یا حتی سوختن مودم دانست که توصیه می شود با متخصصان در این زمینه مشورت کنید.

چراغ ADSL


چراغ دوم در مودم‌های مختلف با نام‌های متفاوتی وجود دارد: ADSl، Link و یا Status.. که اگر این چراغ روشن باشد، نشان دهنده این است که تمام اتصالات شما با شرکت ارائه دهنده اینترنت Internet Service Provider) ) کاملا صحیح است و مشکلی وجود ندارد. از این رو اگر این چراغ روشن نشد، توصیه ای که برای شما داریم این است که در ابتدا، مودم را یکبار خاموش/روشن کنید و سپس اگر باز هم با این مشکل روبرو شدید، با شرکت ارائه دهنده اینترنت خود تماس حاصل نمائید تا مشکل را سریع تر بررسی کنند

چراغ اینترنت


نشان دهنده اتصال مودم به شبکه جهانی اینترنت بوده و چشمک زدن این چراغ به معنی انتقال داده در مودم است. در بعضی از مواقع، چراغ ADSL روشن و ثابت است اما چراغ اینترنت خاموش است؛ یا به رنگ قرمز این بدان معناست که قطعی اینترنت از مرکز مخابراتی بوده و برای رفع این مشکل باید با این مرکز تماس گرفته و مشکل را از طریق مرکز حل کنید.

چراغ wireless


چراغ متعلق به وای فای می باشد که وقتی شما با وارد کردن نام کاربری و پسورد، به مودم متصل می شوید، این چراغ فورا شروع به چشمک زدن می کند که نشان دهنده این است شما در حال استفاده از اینترنت هستید. اما چشمک زدن این چراغ در صورت عدم روشن بودن چراغ اینترنت بی فایده است چرا که هیچ داده ای تبادل نمی شود.

چراغ های LAN


پشت مودم شما دکمه با شکل یا اسم مودم جای داده شده است که شما می توانید از طریق این چراغ، اتصال از طریق وای فای را قطع کنید و سپس با وارد کردن کابل های LAN شما می توانید با خیالی راحت کامپیوتر یا لپ تاپ را از طریق این سیم بصورت مستقیم متصل کنید که این ترفند، دارای مزیت هایی می باشد که از مهم ترین آنها می توان به افزایش سرعت اینترنت اشاره کرد! برای مثال تصور کنید که شما از طریق وای فای هم لپ تاپ و هم چندین گوشی را به مودم متصل کرده اید. از این رو اگر تعداد کاربران مودم کاهش پیدا کند، طبیعتا سرعت اینترنت دریافتی شما افزایش پیدا خواهد کرد.

چراغ WPS


wps مخفف wifi protected setup می باشد. این چراغ برای محافظت از شبکه وای فای و امنیت است. wps یک استاندارد امنیتی برای شبکه‌های وای فای است که می‌توانید آن را فعال کنید. با این کار دیگر نیازی به وارد کردن رمز عبور در هر بار اتصال نیست.

اگر مودم شما نیاز به تعمیر دارد با ما در ارتباط باشید

آدرس

تهران - ابتدای خیابان آزادی - بلوار استادمعین - ابتدای خیابان طوس شرقی - پلاک 597 - کامپیوتر آزادی

کد پستی : 1341754574

تلفن ما

021-66010615
0912-103-93-44

ساعات کار

شنبه-پنج شنبه: 9:30 صبح - 9:30 شب
روزهای تعطیل با هماهنگی قبلی

تعمیر مودم

نقشه بلد

تماشای مستقیم آدرس در بلد

کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند

تماس مستقیم اسکرول به بالا